Sada je Pon Jul 15 2024, 05:56

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Pošto je primjećeno nedolično ponašanje pojedinaca na diskusijama, odlučili smo da napišemo glavna pravila ponašanja na našem forumu, koji će naravno biti dopunjavan i unapređivan. Glavna pravila 1.) Ne postavljaj teme ili odgovore koji u sebi sadrže slijedeće: - Vrijeđanje drugih korisnika- Psovanje - Fašističke parole- Priče o klanju i ubijanju2.) Molimo vas da pročitate sadržaj i naslov prije nego što se priključite diskusijama da bi mogli zaključiti o čemu se radi i dati neki adekvatan odgovor ili nastavak određenoj diskusiji. 3). Držite se početne teme, nije potrebno da izlazite iz okvira i da raspravljate o skroz desetom. 4).Ovo su diskusije a ne chat za ćaskanje, uskoro će biti chat online pa tamo možete da se dopisujete. 5).Nekoristite pretjerano suvišne smjalije Ko se nebude pridržavao ovih pravila, slijediće opomena, posle opomene biti će isključen sa sajta.